Bursa Konsolosluğundan Dağ'a Ziyaret

неделя, 7 април 2013 г. |

Bulgaristan'ın Bursa Konsolosluğu Ofis Şefi Dimitar Hadjiev, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ'ı makamında ziyaret etti. 

Yalova Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma (BAL-GÖÇ) Derneği Genel Başkanı Lütfi Özgür'ün de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Hadjiev, Bulgaristan'da 12 Mayıs'ta milletvekili genel seçimlerinin yapılacağını bildirdi.

Hadjiev, Dağ'a, çifte pasaport taşıyan soydaş vatandaşlara gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. 

Seçimlerde, Yalova'da sandık açılabilmesi için soydaş vatandaşların dilekçe vermesi gerektiğini belirten Hadjiev, şöyle konuştu: 

"Bu noktada yoğun bir şekilde vatandaşlarımızın yaşadığı yerlerden biri de Çiftlikköy. Bakanlıklardan gerekli izinleri aldık. Buradaki seçimlerde valiliklerden de lojistik destek sağlıyoruz. Vatandaşlarımızın 11 Mayıs'a kadar konsolosluğumuza müracaat etmeleri gerekiyor. Süreci BAL-GÖÇ Derneğiyle organize ediyoruz. Bu noktada bize verdiğiniz destekleri biliyoruz ve size teşekkür ediyorum." 

Dağ ise Beşyüzevler Mahallesi'nde yoğun bir şekilde soydaş vatandaşların bulunduğunu ve bu noktada kendilerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını anlatarak, Hadjiev'e kalem hediye etti

0 коментара:

Публикуване на коментар